Turismo-Veloce-800-Lusso

TURISMO VELOCE LUSSO 800

Всеки детайл на Turismo Veloce Lusso е характерен отличителен белег на MV AGUSTA: от компактните странични панели до отличителния резервоар за гориво, стилно-агресивен, но с достатъчно капацитет, който ще те отведе далеч, LED светлини и ръкохватки с вградени индикатори.

Сърцето на Turismo Veloce е пулсиращият 3-цилиндров двигател с обем 800 cc. Той има контра-въртящ се колянов вал, уникален елемент в туристически мотоциклет, който осигурява несравнимо удоволствие от пътуването.

Технологията допълнително повишава нивото на ефективност на Turismo Veloce 800 Lussо – с допълнения като  електронно окачване, нагряващи се ръкохватки,  вграден GPS сензор.

Агресивен дизайн и компактност, съпътствани от удобство и стабилност. Turismo Veloce Lusso представлява перфектната комбинация, гарантираща пълно удоволствие от шофирането. Модерен изследовател с неповторимата елегантност на MV.

Когато динамиката срещне комфорта. Turismo Veloce е проектиран точно за да задоволи без компромис всички стремежи.

Вече може да управляваш настройките на своето Turismo Veloce чрез безплатно iPhone приложение, което „общува” с мотоциклета през Bluetooth.

Zandona RST Arai