main_stradale-800

STRADALE 800

Спорт и туризъм. Комфорт и върхови технологични постижения.

STRADALE 800 е дори повече от всичко това. MV Agusta представи STRADALE 800  на международното мотоциклетно изложение EICMA 2014 в Милано.

Всеки километър, изминат със STRADALE 800 ще ви позволи да изживеете истински вулкан от емоции и да усетите вълнението, докато карате по необятните извънградски маршрути и се наслаждавате на безграничната природа, или преодолявате с лекота трафика на забързаната градска среда.

Тракшън контрол, електронен куикшифтър, ABS система с облекчаване вдигането на задното колело, множество настройки на двигателя: STRADALE 800 е една съвършена цялост от специално проектирано шаси, странични панели с интегрирано осветление, увеличен ход на окачването, резервоар за гориво с вместимост 16 литра. Всеки компонент в STRADALE 800 е проектиран така че да предостави възможност на мотоциклетиста да се наслади в максимална степен на преживяването, което му носи този неповторим модел на италианската компания MV AGUSTA. Независимо дали сте почитател на спортното или туристическото каране, STRADALE 800 покрива и двата стила.

STRADALE 800  впечатлява със зашеметяващ дизайн и технически характеристики, които само MV Agusta може да си позволи.  

Zandona RST Arai