main

Печелившата група

 “Има много красиви мотоциклети. MV Agusta е нещо друго”.

Клаудио Кастилиони, Президент на MV Agusta Motor S.p.A

MV Agusta и Cagiva носят духа на романтичната история на италианския мотоциклетизъм, основана на страст, успех в моторните спортове и реализирането на по-екстремни модели. Триумфът на пистата и на пътя прославя върховите постижения на марките, както и качеството на произвежданите модели, които се изнасят в цял свят.

 

MV AGUSTA (МВ Агуста)

Най-ексклузивната марка в цялата мотоциклетна индустрия. Един мит, потвърден от 75 световни титли (37 като конструктор и 38 на състезатели) и прославен чрез продукти, способни да завладеят сърцата както на ентусиасти, така и на експерти. С отличителен и атрактивен стил са търговските марки MV Agusta F4 и Brutale, които са оборудвани с изискан 4-цилиндров двигател с радиални клапани – особеност, която прави продуктите уникални в мотоциклетния свят.

 

CAGIVA (Каджива)

Създадена през 1978 г., Cagiva произвежда два 125 кубикови модела, които са широко признати благодарение на добрия баланс между стил, функционалност и цена. За над 30 години история Каджива постига впечатляващи спортни постижения като победите в GP World Championship 500cc от Еди Лоусън и Джон Косински, триумфа в Париж Дакар и в състезания мотокрос.

Zandona RST Arai