brutale-1090

BRUTALE R 1090

Успехът на новото поколение Brutale е в центъра на вниманието поради своя забележителен дизайн, усъвършенствана технология и изключителни технически качества. MV Agusta Brutale – това е мотоциклет, който не само определя стандартите на  мотоциклетния пазар, но вече е станал пример за реален успех.

Подреждайки се до Brutale 920, представяният нов мотоциклет в 4-цилиндровото семейство на MV Agusta, Brutale R 1090 вече е новият пазарен еталон.

Двигателят е с високи експлоатационни качества, 1078cc 4-цилиндров с радиални  всмукателни и изпусквателни клапани. Той е с най-големия литраж, създаван досега от MV Agusta. Това е вулкан от мощност и въртящ момент от 106 kW (144 к.с.) при 10 300 оборота в минута.

Рамата е микс от стомана и алуминий, окачена на предната вилка марка Marzocchi 50 мм USD и задният амортисьор марка Sachs, създадени специално за Brutale R 1090. Този мотоциклет е способен да покори най-мъчителните пътища и най-взискателните състезателни трасета. Brutale R 1090 е обут със задни гуми 190/55 – ZR17, гарантиращи оптимално сцепление, дори при най-екстремни условия.

Електронният контролен блок на двигателя е програмиран с технологични режими, разработени специално за този нов модел и комбиниращи оптимален контрол над двигателя, в съчетание с тракшън контрол с 8 нива на регулиране, избираеми от пилота.

Brutale R 1090 е мощност, съчетана с ергономичност. Има единична седалка с увеличени размери, удобна за пътника и е с изчистен стил, характерен за всички модели на MV Agusta.

Brutale R 1090 е перфектният мотоциклет за онези, които търсят машина с изключителни експлоатационни качества и уникален дизайн.

Brutale R 1090 ще има 3 различни цветови гами: бяло, червено и черно.

Zandona RST Arai