Новини

f4_rc_news

MV Agusta Dragster 800: най-новото попълнение към RC гамата!

MV Agusta Dragster 800 е  най-новото попълнение към RC гамата. Мотоциклет, предназначен за публика, която цени високо комбинацията между красота и функционалност; за истинския ентусиаст, който иска да вкуси духа на състезанието. Dragster 800 се уповава на емоциите, което е неизбежно от гледна точка на родословието му- всяка ивица асфалт се трансформира в състезателна писта. Трицилиндровият двигател е смесица между компактност, лекота и висок клас.

Двигателят, като резултат от изключително рационален дизайн, тежи само 52 кг, а мотоциклетът е оборудван така, че да постига уникална динамика и стабилност, дори при остри завои.

Дигиталният инструментариум съчетава идеалният интерфейс – ясен и четливи LCD панел и индикатори.  Панелът позволява изключителна интеракция между мотоциклета и интегрираната контролна система. Основаващ се на оригиналния електронен контролен панел, който е създаден специално за MV Agusta, той позволява на мотоциклетиста да оперира Dragster 800 RC посредством четири конфигурации на каране. Една от тях позволява пълна персонализация, параметър по параметър, включително въртящ момент, работа на двигателя, ограничител на оборотите и пр. Улесняващ до крайна степен функционалността на Dragster е Quickshifter EAS 2.0 системата, позволяваща светкавично бърза смяна на скоростите. Има осем нива по отношение на контрола на сцеплението.

Ясно личи основната цел- лекота на материалите и изисканост, когато погледнем изобилието от карбонови компоненти, които ярко отличават 800 RC Dragster – пример за майсторство, претворено в продукция. Предните калник, дефлектори и компактното предно окачване, комбинирани с великолепните RC колела с лек и неоспоримо състезателен дизайн предлагат ненадмината комбинация от техническо съвършенство и внимание към детайла. 

Bookmark and Share
« назад към новините

Zandona RST Arai