Новини

Untitled-3

MV Agusta пуска лимитирана серия F3 RC

   MV Agusta е роден на пистата. Историята ни започна да се пише върху най-известните писти в света от момента, в който изгряхме като най-впечатляващата марка мотоциклети в историята. А RC не е просто Reparto Corse. RC е екстремно внимание към технологичния прогрес- както по отношение на дизайна, така и по отношение на функционалността. RC означава пряка връзка с мотористите, на базата на която се достига съвършенство върху всякакъв тип трасе. RC е и внимание към детайлите, защото при състезание всеки компонент е ключов и решаващ. RC означава абсолютна динамика: това е начин на мислене, познат главно на онези, които живеят, за да се състезават. RC е прякото въплъщение на усещането от това да се съзтезаваш на писта, пренесено на пътя, и удовлетворяващо мотоциклетистите с най-високите изисквания. Предлага се в два варианта.
 
   F3 RC е същността на състезанието. Перфектният баланс между технология и дизайн, с ограничено количество в лицето на 350 произведения на изкуството. Изключително лекият и компактен трицилиндров двигател е допълнително оптимизиран, за да може да постига максимални мощност и въртящ момент и да върви перфектно както на пистата, така и на пътя. F3 675 RC произвежда 94.2 kW при 14400 rpm и 71 nm с максимална стойност на въртящия момент при 10900 rpm; F3 800 достига дори по-екстремни стойности, произвеждайки 108.8 kW при 13000 rpm и 88 nm с максимална стойност на въртящия момент при 10600 rpm.
 
   Подобрената MVICS платформа (Motor & Vehicle Integrated Control System) дава възможност на мотоциклетиста да контролира и управлява всичко прецизно, служейки си със системата Ride by Wire, с всички налични карти (три предварително зададени и една напълно свободна за персонализиране) и с осемте нива на контрол на тягата. Структурата на рамката се състои от олекотена предна стоманена решетка с алуминиеви странични капачки, които играят ролята на опора при добре познатия специфичен остър страничен завой. Окачването стабилизира шасито, без да ощетява подвишността на дръжките.
 
   Съзтезателното ДНК на моделите RC се вижда от пръв поглед. Графиките в дизайна са в чест на множеството победи, постигнати от Жул Клузел и Лоренцо Занети, а всеки мотоциклет е подписан лично от състезателите като доказателство за това, че са взели участие в създаването и разработването на този екскулизивен модел заедно с MV Agustа. Към мотоциклетите са включени и специални комплекти с аксесоари. Уникалната колекция от специални части- включително държача на регистрационния номер и покривалата за седалките, са ръчно изработени.
 
   Всеки F3 RC притежава подписан сертификат, който гарантира оригиналността и ексклузивността на този уникален модел, въплъщение на модерни технологии, майсторство, дизайн и динамика.
Bookmark and Share
« назад към новините

Zandona RST Arai