Новини

Diablo Brutale

MV AGUSTA И PIRELLI, НОВИТЕ DIABLO ROSSO™ III и BRUTALE 800: СПЕЦИАЛЕН ПРОЕКТ В ИМЕТО НА КОНЦЕПЦИЯТА “MADE IN ITALY”

Италианските марки MV Agusta и Pirelli създадоха специална версия на новото поколение на нейкид байка Brutale 800, наречена „Diablo Brutale”. Мотоциклетът е единична бройка и е оборудван с най-новите гуми на Pirelli. Проектът придава още по-голяма значимост на дизайна и качеството, спортните характеристики и високите технологии в  новото поколение супер спортни гуми от семействотото DIABLO™.

MV Agusta и Pirelli работят заедно в продължение на няколко десетилетия, а от 2011 година, култовият италиански производител на мотоциклети предпочита Pirelli за всички свои модели.

MV Agusta и Pirelli се отличават с неповторим дизайн и неподражаем „Made in Italy” стил, познат в цял свят. Мотоциклетните фенове оценяват високо съчетанието от иновационни технологии и неподправен дизайн, характерен и за двете компании.

Brutale 800, мотоциклет, чийто оригинален проект датира от далечната 2001 година, си партнира по забележителен начин с последната технологична еволюция на DIABLO™ гамата – DIABLO ROSSO™ III.

Новата супер спортна гума на Pirelli е родена на пистата, за да царува на пътя, предефинирайки концепцията на спортното каране. Акцентите на новата гума се фокусират върху подобреното управление, изключителното сцепление както със суха, така и с мокра настилка, както и дълготрайната употреба.

Brutale 800 е обновяван технологично и дизайнерски, година след година, но винаги е оставал верен на себе си и на способността си да впечатлява и завладява нови почитатели. Новият Brutale 800 е отличен пример за концепцията „Made in Italy” – дизайн и технологии, които диктуват модните тенденции в сектора.

Diablo Brutale е единична бройка от новия MV Agusta Brutale 800, създаден в чест на дизайна, спортния характер и високите технологии на новите супер спортни гуми от серията Pirelli DIABLO™, с които е оборудван мотоциклета. Уникатът отбелязва историческото партньорство между MV Agusta и Pirelli – две компании с огромни традиции в света на мотоциклетите.

Diablo Brutale е изпълнен във впечатляващ черен мат, който е „нарушен” само от ярко червеното, което съответства на логото на гумите. MV Agusta са вложили някои графични елементи, с които да подчертаят колаборацията на двете марки. Логото DIABLO ROSSO™ III се откроява в червен цвят отстрани на резервоара, както и типичната за Pirelli „светкавица”, която освен тук присъства и върху предния калник, както и от двете страни на опашката. Логото на MV Agusta е в хармонична композиция с това на Pirelli  и червеното главно D като „Diablo”, които гордо отстояват своето заслужено място върху върха на резервоара.

Pirelli имат принос и към уникалния изглед на мотоциклета. Гумите, с които е оборудван модела са специален комплект DIABLO ROSSO™ III,  с червен кант по борда, който подчертава „диаболичната” им природа.

Новото Brutale 800 е с обновен дизайн, двигател, оборудване и рама, като целта е една единствена  - създаване на най-доброто Brutale досега. Pirelli постигат същата цел с разработването на DIABLO ROSSO™ III. Гумите са директен наследник на изключителните DIABLO ROSSO™ II, и вдигат летвата на спортното каране още по-високо от своя предшественик с подобрено управление, сцепление и дълготрайност.

Brutale 800 има DIABLO ROSSO™ III гуми като оригинално оборудване с размери: 120/70 ZR17 M/C (58W) TL предна, 180/55 ZR17 M/C (73W) TL задна.

Bookmark and Share
« назад към новините

Zandona RST Arai