Новини

11

РЕПЛИКА НА МОТОЦИКЛEТА MV AGUSTA F3 RC ОТ СУПЕРБАЙК ШАМПИОНАТА ОЧАКВА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА SOFIA MOTORING EXPO

MV AGUSTA ще представи ексклузивно модела F3 RC по време на мотоциклетното изложение „Sofia MotoRing Expo”, което ще се проведе от 25 март до 03 април в „София Ринг Мол”.
F3 RC е реплика на мотоциклета на Жул Клузел и Лоренцо Занети от тима на „Reparto Corse” в Световния супербайк шампионат. Лимитираната серия от 350 мотоциклета е придружена с индивидуален сертификат и номер за всеки притежател на F3 RC.
По време на „Sofia MotoRing Expo” посетителите ще могат да видят на живо F3 675 RC със сериен номер 002.
Визуалните елементи на модела пресъздават изцяло графиката на състезателните мотоциклети на двамата пилоти, чиито автографи са вплетени в дизайна на F3 RC.
Спортните постижения на Жул Клузел и Лоренцо Занети вдъхновяват екипа на MV AGUSTA MOTOR S.P.A. да пресъздаде модела F3 RC за истинските почитатели на италианската марка. Всеки детайл от мотоциклета впечатлява с безпрецедентна изтънченост и технологично съвършенство от ново поколение.
F3 675 RC е с общ работен обем 675 см3, мощност 94.2 kW (128 HP) при 14 400 rpm и трицилиндров, четиритактов двигател с дванадесет клапана. Вместимостта на резервоара е 16,5 литра. 173 кг. е общото тегло на мотоциклета. 250 от мотоциклетите са с общ работен обем от 800 см3.
Официален представител за България на MV AGUSTA, е фирма „Сенакс” ООД. Компанията ще представи още два от премиерните модели на марката по време на изложението.
BRUTALE 800 2016 и DRAGSTER 800 2016 пристигат в България директно от подиума на международното мотоциклетно изложение EICMA 2015 в Милано. Ненадминати във всяко отношение, двата модела са създадени за истински герои и притежават необуздана енергия за нови приключения по необикновени маршрути.
Посетителите на „Sofia MotoRing Expo” ще имат възможност да разгледат отблизо още пет модела на MV AGUSTA – TURISMO VELOCE, STRADALE 800, RIVALE 800, F3 800 и F4 R.
Най-успешният български криминален сериал „Под прикритие” заслужено отреди специална роля на MV AGUSTA и мотоциклетите станаха част от сценария на продукцията.
Гаранционното и извънгаранционно обслужване на марката е обезпечено в „Senax Auto & Moto Service”. Фирмата вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка.
Компанията предлага всичко необходимо, което гарантира безопасността на водачите на скутери и мотоциклети – от задължителната каска, до различните модели ръкавици, облекла, термо бельо,обувки, ботуши, аксесоари и моторни масла. Продуктите са представени за продажба в онлайн магазина: www.motopoint.bg

Bookmark and Share
« назад към новините

Zandona RST Arai