Новини

MV_DragsterRR_Lewis_Hamilton_49

244 МОТОЦИКЛЕТА DRAGSTER RR LH44 С АВТОГРАФ ОТ ШАМПИОНА ЛЮИС ХАМИЛТЪН

Трикратният световен шампион Люис Хамилтън и италианската компания MV Agusta създадоха за първи път в историята F1 мотоциклет – „Dragster RR LH44”, лимитирана серия от 244 броя за цял свят.

Никога шампион от F1, не е участвал директно в създаването на нов мотоциклет, и то по начина, характерен за MV Agusta. „Dragster RR LH44” е на път да придобие колекционерска стойност и напълно да завладае сърцата на ентусиастите с мотоциклетен дух.

Люис Хамилтън и „Dragster RR” много си приличат в предпочитанията и търсенето на най-доброто. Всяка завладяваща победа е вдъхновение за следващ нов успех. Радикален и екстремен стил, перфектност и внимание към детайла, темпераментно изпълнение и смели постижения, без конкуренция. „Dragster RR LH44”, заедно с Люис пресъздават всичко това и формират една неустоима сила, готова да се превърне в легенда и да остане в историята на MV Agusta.

„Dragster RR LH44” е нещо повече от мотоциклет, защото е вдъхновен от страстта на шампиона от F1 към марката MV Agusta.

В продължение на няколко месеца, Люис Хамилтън прекарваше част от своето време в центъра за проучвания на MV Agusta, докато избираше заедно с екипа детайлите и ексклузивните аксесоари на мотоциклета. Елементите в перлено-бял цвят и графичните изображения на „Dragster RR LH44” са изцяло вдъхновени от каската на пилота във F1. Логото на пантерата и номер 44 са отличителните знаци, на които се дължи част от изключителното излъчване на мотоциклета.

„Мотоциклетите са голяма страст за мен и възможността да работя с MV Agusta по „Dragster RR LH44 Limited Edition” беше невероятно изживяване. Наистина се наслаждавах на креативното дизайнерско мислене при създаването на този модел, впечатлен съм от вниманието към детайла и съм удовлетворен от това, което постигнахме заедно с екипа на MV Agusta. Обичам усещането, което изпитвам, когато карам този мотоциклет, толкова е забавно. Вярвам, че притежателите на Dragster RR LH44” ще се радват не по-малко от мен.”

Майсторската изработка при „Dragster RR LH44” личи във всеки детайл – седалката от алкантара, частите, изработени от ергал, специалното покритие на надписите, рамата, пластините на степенките и страхотните джанти със спици.

Повечето от частите на мотоциклета са изработени от карбон с черен матов завършек, както при болидите от F1. Приликите с F1, се откриват и в предната част със състезателното число 44 на шампиона, специалната идентификационна пластина, заедно с пантерата и подписа на Хамилтън.

„Горди сме, че създадохме този мотоциклет с Люис Хамилтън. Това е чудесна новина, както за нас, така и за всички хора по света, които обичат MV Agusta.Dragster RR LH44е повече от изключителен.”, сподели Джовани Кастилиони, президент и изпълнителен директор на компанията.

MV Agusta не за първи път подкрепя успелите пилоти във F1. През годините клиенти на марката са били шампиони като Бергер, Ървайн, Монтоя и Деймън Хил. Компанията  е посветила две специални серии от модела F4 на Aертон Сена:  F4 750 през 2002 г. и F4 1000 през 2006 г.

Люис Хамилтън за „Dragster RR LH44” /видео/: https://www.youtube.com/watch?v=CErTO4A7eQI

Официален сайт на MV Agusta: http://www.mvagusta.com/en/

 

Bookmark and Share
« назад към новините

Zandona RST Arai