Новини

LewisHamilton_DragsterRR_1

ЛЮИС ХАМИЛТЪН ТЕСТВА МОТОЦИКЛЕТА BRUTALE DRAGSTER 800 RR В МОНЦА

Световният шампион Люис Хамилтън тества за първи път мотоциклета  BRUTALE DRAGSTER 800 RR в Монца, Италия, пред погледите на многобройните почитатели на пилота.

Фотографите на мястото на събитието запечатаха няколко ексклузивни кадри преди старта на обиколката. Най-верните привърженици на Люис Хамилтън, както и на Формула 1 успяха да се сдобият с автограф от шампиона.

Люис Хамилтън триумфира 7 пъти от началото на сезона и има 40 победи в своята кариера.

BRUTALE DRAGSTER 800 RR демонстрира истинско превъзходство на пистата и се представи по забележителен начин в компанията на шампиона. BRUTALE DRAGSTER 800 RR е маркиран със символа „RR” който показва в комбинация най-добрите възможни характеристики, при които няма място за компромис.

Мощност, стил, несравним дизайн и един истински световен шампион с отличителен стил на каране. Какво повече от това може да очакват почитателите на високите скорости, които се насладиха на този свръх емоционален момент.

Забележителното видео от обиколката на Люис Хамилтън с BRUTALE DRAGSTER 800 RR, има повече от 89 700 преглеждания във Фейсбук и е споделено над 490 пъти.

BRUTALE DRAGSTER 800 RR провокира непрекъснато интерес сред почитателите на марката и мотоциклетните клубове по цял свят. Наскоро от Canon предпочетоха BRUTALE DRAGSTER 800 RR, за да заснемат специална фотосесия с последните модели цифрови фотоапарати на марката.

100 % преживяване във високите нива на адреналина, 100 % емоция. Италианското „мотоциклетно чудо” MV Agusta продължава да следва предизвикателствата по пътя.

Официален представител за България на MV Agusta, е фирма „Сенакс” ООД, която обезпечава гаранционното и извънгаранционно обслужване на мотоциклетите в Senax Auto & Moto Service.

Видео разходката на Люис Хамилтън с BRUTALE DRAGSTER 800 RR:

https://www.facebook.com/mvagustamotor/videos/vb.49462795278/10153523456045279/?type=2&theater

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/MVAgustaBulgaria?ref=hl

Bookmark and Share
« назад към новините

Zandona RST Arai