Новини

122A6848_s_s

РЕВОЛЮЦИЯ В РЕЗОЛЮЦИЯТА

Canon направи истинска революция в резолюцията на 07 юли в НДК. PRO-сесията с Canon EOS 5DS и Canon EOS 5DSR промени представите на фотографите за фотографията.

Фотографите Енчо Найденов и Александър Новоселски представиха свои кадри, заснети с EOS 5DS и EOS 5DSR и разказаха на публиката за възможностите на двата професионални фотоапарата.

Мощност, стил и превъзходен дизайн допълниха фотографската картина и позволиха на италианското мотоциклетно чудо BRUTALE DRAGSTER 800 RR да разкрие истинската си природа и да надхвърли границите на очакваното.

Професионалистите споделиха емоционалното преживяване в пиксели и на хартия в очарователната компания на Християна Димитрова от модна агенция „Ивет Фешън” със стилист Кристина Бъчварова.

Хората с подчертано фотографско око и усет към детайлите във всяка форма останаха безмълвни при срещата на толкова технологично съвършенство на едно място.

Canon предпочете мотоциклет от колекцията на MV Agusta за PRO-сесията, защото всеки модел е истински шедьовър, изпълнен с ексклузивна прецизност и внимание към детайлите. BRUTALE DRAGSTER 800 RR е маркиран със символа „RR”, който означава най-добрите възможни характеристики, в  комбинация, която не оставя място за компромиси.

Цифровите SLR фотоапарати от серията EOS на Canon се използват навсякъде по света от професионални фотографи за заснемането на абсолютно всичко, защото постигат най-високите стандарти за качество на изображението, работа и надеждност – без значение от условията.

 Canon EOS 5DS и Canon EOS 5DSR преобразяват виждането за света с изключителна рязкост на изображението, когато това е наистина важно. Бързина на реакциите, която може да изпревари действието. Върхова яснота и резолюция. Каквото и да очаквате, то е възможно. Отпечатаните изображения до формат A0, са с качество на художествени творби.

Canon отбеляза наскоро продажбата на 100 милиона обектива, революционно постижение, което показва достойнствата на марката.

Храната е изкуство, което заслужава своето почетно място сред чудесата на света, заснети с цифровите фотоапарати от серията EOS. Апетитът идва със снимането на кулинарното съвършенство, създадено от Шеф Ивайло Петков.

 Гладните за изображения погледи се насладиха на превъзходството от вкусове и аромати, по-истински от истинските и се докоснаха по-близо до цветовете и формите, създадени от природата.

Революция в резолюцията се случи с емблематичното присъствие на „MV Agusta”, „Фотопавилион”, „Фотосинтезис”, „Динафос” и „iSTYLE”.

 

Bookmark and Share
« назад към новините

Zandona RST Arai